Niels van der Vossen en Lars den Edel versterken Team NL tijdens de eerste editie van de Thialf Icehockey Cup. Team NL – grotendeels bestaande uit spelers van Oberliga-kampioen Tilburg trappers – strijde samen met drie Duitse topteams; Fischtown Pinguins, Krefeld Pinguine en Düsseldorf EG zaterdag om een plek in de finales. De winnaar van de finale wint de eerste Thialf Icehockey Cup.

©Martin de Jong

Verdediger Niels van der Vossen en aanvaller Lars den Edel zijn uitgenodigd om Team NL te versterken. De rest van de selectie bestaat uit spelers van Tilburg Trappers, dat de afgelopen drie jaar kampioen werd in de Duitse Oberliga. Beide Flyers kijken uit naar dit toernooi. Van der Vossen: “Ik vind het een mooi initiatief dat er zo’n toernooi in Thialf word georganiseerd en denk dat er ook veel belangstelling voor is onder de fans. Mij lijkt het heel mooi om het seizoen op zo’n niveau te beginnen. Daar heb ik enorm veel zin in.”

©Pieter-Jord Hovenga

Ook Den Edel kijkt er naar uit om het op te neen tegen dit niveau tegenstanders. “Het is geweldig om mee te mogen doen aan zo’n toernooi met teams uit de hoogste Duitse competitie en dat in ons eigen Thialf. Ik heb er zin in en kijk er naar uit om te spelen tegen teams van een hoger niveau.”

De kaarten voor de Thialf Icehockey Cup zijn hier te bestellen

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *